ROSSIG Nieuws

Nieuwe zomerplaat van de Gebroeders!! FEEST OP DE CAMPING!!

Ondanks dat alle campings in Nederland en België waren volgeboekt, hebben wij met onze sleurhut toch nog een leuk plekje gevonden. Lekker ‘barbeknoeien’, heerlijk zonnen, dobberen met een luchtbed in het zwembad en genieten met vrienden van een cocktail of een biertje. De komende weken is het namelijk overal ‘feest op de camping’!   Stream, download en bekijk dé zomerhit van 2021 hieronder!      

Total Loss Weekendmix Polonaise Special!

Total Loss Weekendmix Polonaise Special!

WIE HEEFT ER ZIN IN EEN FEESTJE?!! Check op zaterdag 13 februari de Total Loss Weekendmix Polonaise Special! Een super vette Carnavals-stream met meer dan 25 artiesten zoals De Gebroeders Rossig, Snollebollekes, Gebroeders Ko, Vieze Jack en Wilbert Pigmans en tussen de meezingers door kan je lekker gas geven met de Energy Boost van Red Bull met de leukste DJ's!  De stream is op zaterdag 13 februari vanaf 15:00 te bekijken via het YouTube-kanaal van Berk Music. Met wie kijk jij?

Gebroeders Rossig in ZIGGO DOME

Gebroeders Rossig in ZIGGO DOME

Hallo allemaal!Gaan we jou en je vrienden ook zien op 25 januari 2020 in het Ziggo Dome bij het Grootste Feestcafé van Nederland? Tickets via: http://bit.ly/GFCVN_fb

Gebroeders Rossig moedigen de Oranje Leeuwinnen aan in Le Havre!

Gebroeders Rossig moedigen de Oranje Leeuwinnen aan in Le Havre!

Code Oranje in de fanzone #lehavre Frankrijk! Een blauwe lucht en de zon hoog aan de hemel. Wat een feest en sfeer met al die Oranjefans, Radio 538 en de KNVB bij het WK vrouwenvoetbal. 'Concert at la Mer' was supergaaf en eentje om nooit meer te vergeten!Code Oranje in de fanzone #lehavre Frankrijk! Een blauwe lucht en de zon hoog aan de hemel.Wat een feest en sfeer met al die Oranjefans, Radio 538 en de KNVB bij het WK vrouwenvoetbal.'Concert at la Mer' was supergaaf en eentje om nooit meer te vergeten!